Citygame Tilburg

Het leukste uitje van Tilburg, de AR Citygame!

 

Een bedrijfsuitje met avontuur en beleving? Bij de AR Citygame beleef je gegarandeerd een avontuur. De stad Tilburg krijgt bij deze Citygame een ander gezicht. En dat met de nieuwste technieken: augmented reality. Je wordt meegesleept door een verhaal met allerlei gebeurtenissen en je lost raadsels en mysteries op samen met je collega’s. Of speel je liever tegen elkaar?

Kies uit drie thema’s: From Russia with love, La Casa de Papel of Undercover.

Tilburg is een locatie bij uitstek voor de AR Citygame. Tijdens de route geniet je van alles wat Tilburg je te bieden heeft. Maar blijf wel opletten, de opdrachten zijn niet te makkelijk! Ga samen met je team aan de slag en verzamel zo veel mogelijk punten. Wie zal er winnen?

 

Klinkt dit als iets dat jij moet doen tijdens je volgende bedrijfsuitje of uitje met vrienden of familie? Aarzel dan niet en reserveer jouw AR Citygame!

Lijkt een andere stad je toch leuker? Ontdek dan nu welke steden wij nog meer kunnen aanbieden!

Een nieuwe wereld in Tilburg

Als speler van de Citygame krijg je beschikking over de meest toffe gadgets, maar dus ook de nieuwste technologie augmented reality. Er gaat een wereld voor je open!  .

Bedrijfsuitje 3.0 in Tilburg

De AR Citygame wordt ook wel het bedrijfsuitje 3.0 genoemd, omdat je met de nieuwste technieken door de stad Tilburg wordt geloodst. Plan nu je bedrijfsuitje.

Teambuilding en competitie in één!

Ervaar de nieuwste Augmented Reality Technologie!

Speel met een onbeperkt aantal spelers tegelijk!

Groenekanseweg 246N, 3737 AL Utrecht