La Casa de Papel

Wil je ook de spanning voelen van een bankoverval?

Op zoek naar een verrassend teamuitje met een super leuk thema? Boek dan onze Augemented Reality City game: LA CASA DE DINERO!

 

La Casa de Dinero is gebaseerd op het intrigerende verhaal van de populaire Netflix serie La Casa de Papel. Laat je begeleiden door onze El Professor en plan de overval op de Rijksmunt zorgvuldig. Werk samen en maak geen fouten! De politie is op hun hoede en houdt alles in de gaten. Werk aan een waterdicht plan om de bank in te komen en aan een nog beter plan om met al dat geld er weer uit te komen!

 

Onze El Professor wil weten of hij met het beste team samen werkt. Om hierachter te komen heeft hij een aantal vragen in de stad verstopt. Beantwoord de vragen en ga samen met El Professor de Rijksmunt beroven. Bewijs dat jullie het beste team zijn voor deze overval!

 

La colaboración es lo más importante!

 

El Profesor

 

deelnemers bespreken een opdracht
Deelnemers voeren een Augmented Reality opdracht uit met de iPad

Wie zoekt El Professor?

El Professor heeft een geniaal plan bedacht en is hiervoor op zoek naar een team. Wat El Professors plan is? Si, eso es secreto! Dat is dus een geheim!
Lijst met benodigde eigenschappen:

  • Teamspeler
  • Creatief
  • Leider
  • Sterk
  • Slim
  • Wiskundig
  • Techneut
  • Snel

Volgens El Professor staat of valt alles bij samenwerken. Samen zijn we één team, samen maken we het plan, samen voeren we het plan uit en samen gaan we genieten van de winst!

Gebruik Augmented Reality en stap in een compleet nieuwe wereld!

Jullie krijgen niet alleen beschikking over de tofste gadgets, maar ook de nieuwste technologie! Augmented Reality helpt jouw team, geheime deuren te vinden om in een compleet nieuwe wereld te stappen! Zoek virtuele kluizen en de geheime Enigma Machine! Alles is mogelijk met Augmented Reality.

Aantal personen 0 t/m 10 11 t/m 25 26 t/m 40 40+
twee uur € 33,- € 30,- € 27,- € 24,-
drie uur € 35,- € 33,- € 30,- € 27,-

Teambuilding en competitie in één!

Ervaar de nieuwste Augmented Reality Technologie!

 

 

Speel met een onbeperkt aantal spelers tegelijk!

Ontdek onze andere thema's

From Russia With Love

Undercover