La Casa de Papel

Wil je ook de spanning voelen van een bankoverval?

Op zoek naar een verrassend teamuitje met een super leuk thema? Boek dan onze Augemented Reality Citygame: LA CASA DE DENIRO!

La Casa de Deniro is gebaseerd op het intrigerende verhaal van de polulaire Netflix serie La Casa de Papel. Laat je begeleiden door onze El Professor en plan de overval op de Rijksmunt zorgvuldig. Werk samen en maak geen fouten! De politie is op zijn hoede en houdt alles in de gaten. Werk aan een waterdicht plan om de bank in te komen en aan een nog beter plan om met al dat geld er weer uit te komen!

Onze El Professor wil weten of hij met het beste team samen werkt. Om hierachter te komen heeft hij een aantal vragen in de stad verstopt. Beantwoord de vragen en ga samen met El Professor de Rijksmunt beroven.

Tengo muchas ganas de trabajar juntos.

El Profesor

Wie zoekt El Professor?

El Professor heeft een geniaal plan bedacht en is hiervoor op zoek naar een team. Wat El Professors plan is? Si, eso es secreto! Dat is dus een geheim!
Lijst met benodigde eigenschappen:

  • Teamspeler
  • Creatief
  • Leider
  • Sterk
  • Slim
  • Wiskundig
  • Techneut
  • Snel

Volgens El Professor staat of valt alles bij samenwerken. Samen zijn we één team, samen maken we het plan, samen voeren we het plan uit en samen gaan we genieten van de winst!

Gebruik Augmented Reality en stap in een compleet nieuwe wereld!

Jullie krijgen niet alleen beschikking over de tofste gadgets, maar ook de nieuwste technologie! Augmented Reality helpt jouw team, geheime deuren te vinden om in een compleet nieuwe wereld te stappen! Zoek virtuele kluizen en de geheime Enigma Machine! Alles is mogelijk met Augmented Reality.

Aantal personen 0 t/m 10 11 t/m 25 26 t/m 40 40+
twee uur € 33,- € 30,- € 27,- € 24,-
drie uur € 35,- € 33,- € 30,- € 27,-

Teambuilding en competitie in één!

Onze Citygame haalt het beste in uw team naar boven, maar soms ook het slechtste…. Onze raadsels en puzzels zorgen er voor dat iedereen moet samenwerken. Maar ook elkaar saboteren behoord tot de mogelijkheden! Battle tegen elkaar in spannende minigames, of leg verborgen bommen neer?

 

Ervaar de nieuwste Augmented Reality Technologie!

Augmented Reality laat je virtuele objecten of omgevingen zien in de “echte” wereld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het populaire spelletje: Pokemon GO. Waarbij er spontaan op straat virtuele figuren verschijnen. Wij combineren deze toffe techniek met uitdagende puzzels en escape-room-achtige missies!

 

Speel met een onbeperkt aantal spelers tegelijk!

Het is soms lastig een groepsuitje te vinden waarbij je allemaal tegelijk bezig bent. Wij hebben de oplossing! From Russia With Love laat een onbeperkt aantal spelers tegelijk een onvergetelijk avontuur beleven!

Ontdek onze andere thema's

From Russia With Love