Undercover

Word een echte undercoveragent en infiltreer je in de Nederlandse Drugswereld. Tijdens deze uitdagende AR City game ga je op zoek naar de voorraad van het grootste drugslab van de stad. Als onervaren undercoveragenten zul je goed op moeten passen en op je hoede zijn, het kan namelijk zo een andere wending krijgen. Je kunt je alleen in deze intrigerende wereld begeven als je de taal van geweld, corruptie en geld spreekt. Kunnen jullie dit aan?

Je gaat op pad met een koffer vol gadgets die je bij deze moeilijke opdracht zal helpen. Ook krijg je een iPad waarmee je met behulp van Augmented Reality puzzels moet oplossen. Deze City game is uitdagend en spannend en alleen weggelegd voor de stoerste en slimste undercoveragenten van Nederland.

Natuurlijk vind jij dat je het beter kunt dan Berry en Anna, maar is dat wel zo? Vind het uit en bewijs jezelf door deze AR City game te spelen!

Boek nu Undercover in een stad naar keuze!

 

Augmented Reality opdracht op de iPad
Een groep deelnemers bespreekt een opdracht op de iPad

Zorg jij dat je niet gepakt wordt?

Berry en Anna zijn tijdens hun tijd een aantal keer bijna ontdekt. Dat gebeurt jullie natuurlijk niet. Wees daarom extra voorzichtig terwijl je aan de slag gaat. Alles hangt immers af van jullie team. Ga zorgvuldig te werk en wek vertrouwen bij de drugscriminelen. Stel de juiste vragen en observeer goed, alleen dan kom je er achter waar de voorraad pillen ligt.

Gebruik Augmented reality en zie wat anderen niet zien!

Net zoals jullie undercover moeten blijven, kan niet alle informatie zomaar open en bloot gedeeld worden. We maken daarom gebruik van Augmented Reality. Je ziet een virtuele laag over de werkelijkheid waarmee je opdrachten kunt oplossen. Gebruik deze geheime manier om zo veel mogelijk punten te verzamelen en de locatie van de voorraad te ontcijferen!

Aantal personen 0 t/m 10 11 t/m 25 26 t/m 40 40+
twee uur € 33,- € 30,- € 27,- € 24,-
drie uur € 35,- € 33,- € 30,- € 27,-

Teambuilding en competitie in één!

Ervaar de nieuwste Augmented Reality Technologie!

Speel met een onbeperkt aantal spelers tegelijk!

Ontdek onze andere thema's

La Casa de Papel

From Russia With Love