From Russia With Love

Op zoek naar een teamuitje met een grote groep? Beleef ons razend spannend city games avontuur door de mooiste steden van Nederland! Een combinatie van een speurtocht en escape room. Geïnspireerd op de waanzinnige klassieker: From Russia with love!

Altijd al een geheime agent willen zijn? Dit is jouw kans! Help ons de geheimen in de stad te ontrafelen!

Werk goed samen, maar strijd ook tegen je collega’s, vrienden of familie om de meeste punten te behalen. Saboteer elkaar en stap in een wereld vol mysteries, fake news, complotten en geheime codes. Gebruik je koffer vol gadgets om brieven te ontcijferen en je Ipad met Augmented Reality om codes te kraken. Niets is wat het lijkt in deze spannende AR city game, je hebt immers te maken met een internationaal spionnen netwerk! Heb jij een goede intuïtie en denk jij slim genoeg te zijn om te ontrafelen wie de informatie doorspeelt naar de Russen? Speel dan onze From Russia with love AR City game en bewijs het!

Geen suffe vragen of opdrachten, maar uitdagende hersenkrakers en een meeslepend verhaal!

 

Kathedraal van de Voorbede van de Moeder Gods met From Russia with love logo
Drie deelnemers die een puzzel proberen op te lossen

Ben jij de nieuwe James Bond?

De hele westerse wereld is in shock! De Russische dubbelspion Skripal is vergiftigd, op Engelse bodem. Een spion die de meest duistere geheimen wereldkundig wilde maken!  Alles hangt af van jouw team, werk goed samen, gebruik een koffer vol toffe gadgets, zoek de geheime codes die Skripal heeft achtergelaten en los het geheim op! Maar let op! Niemand is te vertrouwen….

Gebruik Augmented Reality en stap in een compleet nieuwe wereld!

Jullie krijgen niet alleen beschikking over de tofste gadgets, maar ook de nieuwste technologie! Augmented Reality helpt jouw team, geheime deuren te vinden om in een compleet nieuwe wereld te stappen! Zoek virtuele kluizen en de geheime Enigma Machine! Alles is mogelijk met Augmented Reality.

Aantal personen 0 t/m 10 11 t/m 25 26 t/m 40 40+
twee uur € 33,- € 30,- € 27,- € 24,-
drie uur € 35,- € 33,- € 30,- € 27,-

Teambuilding en competitie in één!

Ervaar de nieuwste Augmented Reality Technologie!

Speel met een onbeperkt aantal spelers tegelijk!

Ontdek onze andere thema's

La Casa de Papel

Undercover