From Russia With Love

Op zoek naar een teamuitje met een grote groep? Beleef ons razend spannend avontuur door de mooiste steden van Nederland! Een combinatie van een speurtocht en escape room. Geïnspireerd op de waanzinnige klassieker: From Russia With Love!

Altijd al een geheime agent willen zijn? Dit is jouw kans! Help ons de geheimen in de stad te ontrafelen.
Werk goed samen, maar strijd ook tegen je collega’s, vrienden of familie om de meeste punten te behalen. Saboteer elkaar en stap in een wereld vol mysteries, fake news, complotten en geheime codes.

Geen suffe vragen of opdrachten, maar uitdagende hersenkrakers en een meeslepend verhaal!

 

 

Ben jij de nieuwe James Bond?

De hele westerse wereld is in shock! De Russische dubbelspion Skripal is vergiftigd, op Engelse bodem. Een spion die de meest duistere geheimen wereldkundig wilde maken!  Alles hangt af van jouw team, werk goed samen, gebruik een koffer vol toffe gadgets, zoek de geheime codes die Skripal heeft achtergelaten en los het geheim op! Maar let op! Niemand is te vertrouwen….

Gebruik Augmented Reality en stap in een compleet nieuwe wereld!

Jullie krijgen niet alleen beschikking over de tofste gadgets, maar ook de nieuwste technologie! Augmented Reality helpt jouw team, geheime deuren te vinden om in een compleet nieuwe wereld te stappen! Zoek virtuele kluizen en de geheime Enigma Machine! Alles is mogelijk met Augmented Reality.

Aantal personen 0 t/m 10 11 t/m 25 26 t/m 40 40+
twee uur € 33,- € 30,- € 27,- € 24,-
drie uur € 35,- € 33,- € 30,- € 27,-

Teambuilding en competitie in één!

Onze Citygame haalt het beste in uw team naar boven, maar soms ook het slechtste…. Onze raadsels en puzzels zorgen er voor dat iedereen moet samenwerken. Maar ook elkaar saboteren behoord tot de mogelijkheden! Battle tegen elkaar in spannende minigames, of leg verborgen bommen neer?

 

Ervaar de nieuwste Augmented Reality Technologie!

Augmented Reality laat je virtuele objecten of omgevingen zien in de “echte” wereld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het populaire spelletje: Pokemon GO. Waarbij er spontaan op straat virtuele figuren verschijnen. Wij combineren deze toffe techniek met uitdagende puzzels en escape-room-achtige missies!

 

Speel met een onbeperkt aantal spelers tegelijk!

Het is soms lastig een groepsuitje te vinden waarbij je allemaal tegelijk bezig bent. Wij hebben de oplossing! From Russia With Love laat een onbeperkt aantal spelers tegelijk een onvergetelijk avontuur beleven!

Ontdek onze andere thema's

La Casa de Papel