Voor wie?

Bedrijfsuitje

Op zoek naar de perfecte activiteit voor jouw (bedrijfs)uitje met een grote of juist wat kleinere groep? Ontdek onze Citygames, geïnspireerd op de waanzinnige klassiekers: La Casa de Papel & From Russia With Love!

Gezelligheid en Teamwork staan natuurlijk voorop, maar ook zul je moeten strijden tegen je collega’s. Door te puzzelen & logisch na te denken ga je door de  opdrachten heen en verdienen jij en je team punten. Saboteer elkaar en stap in een wereld vol mysteries, complotten en geheime codes. Zorg dat je aan het einde de meeste punten hebt en strijk met de eeuwige eer!

De Citygames zijn een perfecte manier om een stad te leren kennen en de mooiste plekjes te ontdekken. Daarnaast zul je ook je teamleden op een andere manier leren kennen want samenwerken is een must!

Geen suffe vragen of opdrachten, maar uitdagende hersenkrakers en een meeslepend verhaal!

Vriendengroepen

Ga de uitdaging aan met en tegen je vrienden!  Saboteer elkaar en stap in een wereld vol mysteries, complotten en geheime codes.
Kijk hoe je vrienden reageren wanneer er stress bij komt kijken, wie presteert het beste onder de druk? Gaan jullie de uitdaging aan? Klik dan HIER om jouw datum veilig te stellen!

Vrijgezellenfeest

Ook de (ex-)vrijgezellen mannen en vrouwen  van Nederland & België weten ons te vinden. We kunnen met trots zeggen dat we inmiddels al meer dan 500 Vrijgezellengroepen een onvergetelijke middag/avond hebben kunnen bezorgen!

>

Vraag een offerte aan

Wil jij dit spannende avontuur reserveren? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!

Teambuilding en competitie in één!

Onze Citygame haalt het beste in uw team naar boven, maar soms ook het slechtste…. Onze raadsels en puzzels zorgen er voor dat iedereen moet samenwerken. Maar ook elkaar saboteren behoord tot de mogelijkheden! Battle tegen elkaar in spannende minigames, of leg verborgen bommen neer?

 

Ervaar de nieuwste Augmented Reality Technologie!

Augmented Reality laat je virtuele objecten of omgevingen zien in de “echte” wereld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het populaire spelletje: Pokemon GO. Waarbij er spontaan op straat virtuele figuren verschijnen. Wij combineren deze toffe techniek met uitdagende puzzels en escape-room-achtige missies!

 

Speel met een onbeperkt aantal spelers tegelijk!

Het is soms lastig om een groepsuitje te vinden waarbij je allemaal tegelijkertijd bezig bent. Wij hebben de oplossing! Onze Citygames zijn zo ontworpen dat er een onbeperkt aantal spelers tegelijkertijd aan de slag kan en zo samen het avontuur kunnen aangaan!

Onze Citygame is uniek!

Onze Citygame is uniek! Niet alleen vanwege de gave AR technologie. Ook het meeslepende verhaal, waarin veel actuele gebeurtenissen zijn verwerkt, ga je nergens anders vinden!