Over ons

Het bedenken en ontwikkelen van de meest gave en unieke games is onze passie! Wij willen “WAUW” horen uit uw mond, kippenvel toveren op uw huid en u en uw groep steeds opnieuw blijven verbazen!

Al enkele jaren zijn wij bezig met het creëren van Virtual en Augmented Reality belevingen waaronder: VR Escape Rooms, VR Devices, VR Arcades, AR Citygames en AR Escape Room Puzzels.

Heeft u vragen over een van onze andere activiteiten, of wilt u zelf een AR of VR beleving meemaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

AR Citygames team

Teambuilding en competitie in één!

Onze Citygame haalt het beste in uw team naar boven, maar soms ook het slechtste…. Onze raadsels en puzzels zorgen er voor dat iedereen moet samenwerken. Maar ook elkaar saboteren behoord tot de mogelijkheden! Battle tegen elkaar in spannende minigames, of leg verborgen bommen neer?

Ervaar de nieuwste Augmented Reality Technologie!

Augmented Reality laat je virtuele objecten of omgevingen zien in de “echte” wereld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het populaire spelletje: Pokemon GO. Waarbij er spontaan op straat virtuele figuren verschijnen. Wij combineren deze toffe techniek met uitdagende puzzels en escape-room-achtige missies!

Speel met een onbeperkt aantal spelers tegelijk!

Het is soms lastig om een groepsuitje te vinden waarbij je allemaal tegelijkertijd bezig bent. Wij hebben de oplossing! Onze Citygames zijn zo ontworpen dat er een onbeperkt aantal spelers tegelijkertijd aan de slag kan en zo samen het avontuur kunnen aangaan!