Citygame + Eten & Drinken

Het redden van de wereld is een zware taak, daar krijg je honger van! Een lekker hapje eten voor of na jullie avontuur geeft extra energie. Praat rustig na over jullie avontuur of bedenk alvast een tactiek voordat jullie op pad worden gestuurd. Neem een kijkje tussen onze arrangementen voor compleet verzorgde dag!

Wij werken met verschillende restaurants op alle locaties. Lunch, Diner of Borrel, alles is mogelijk!

Omdat de game op verschillende locaties te spelen is, kijken we samen met u welk restaurant het meest geschikt is voor uw uitje! Zodoende hoeft u niet ver te lopen om naar uw bestemming te komen.

Bel ons voor meer informatie.

Wilt u dit spannende avontuur beleven in combinatie met een arrangement? Vraag een offerte aan!

Onze offertes zijn altijd vrijblijvend, wij zorgen voor de scherpste prijs voor uw arrangement. Om zo goed mogelijk aan al uw wensen te voldoen, kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. Dan zorgen we voor een dag om niet meer te vergeten!

Boeken

Reserveren

Disclaimer

ARCitygame, hierna te noemen ARCitygame, verleent u hierbij toegang tot https://www.arcitygame.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. ARCitygame behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. De informatie op https://www.arcitygame.nl is bedoeld als […]