Citygame Zwolle

Het leukste uitje in Zwolle, een AR Citygame!

 

Speel een AR Citygame in Zwolle en ontdek deze prachtige stad! Tijdens een AR Citygame gaan jij en je team aan de slag met het oplossen van opdrachten, het ontcijferen van geheime boodschappen en het uitpluizen van complotten. Dit doen jullie met behulp van een Ipad met augmented reality en een koffer vol gadgets. Houd je concentratie er goed bij en laat je creativiteit de vrije loop. De opdrachten zijn namelijk niet te makkelijk.

Ben jij meer een spion of zie jij jezelf al een bank overvallen? Kies het thema dat het best bij jullie past. Je kunt nu uit drie mooie thema’s kiezen: La Casa de Papel, From Russia with love en Undercover.

Zwolle is met haar historische binnenstad een leuke locatie voor een uitje. Jullie lopen in de frisse buitenlucht een leuke route terwijl je je hersenen eens goed laat kraken.

Klinkt dit nou helemaal top? Wacht dan niet langer en zet een datum vast!

 

Gaat het toch niet Zwolle worden? Ontdek in welke andere steden je ook een AR Citygame kunt spelen!

Samen of tegen elkaar met de AR Citygame in Zwolle

Met een GPS en iPad word je meegenomen door de stad Zwolle. Je kunt puzzels en raadsels oplossen samen met je collega’s, maar als je liever tegen elkaar wilt strijden kan dat ook. Daag elkaar uit met deze Citygame, kies voor teambuilding of competitie.

Een onvergetelijk bedrijfsuitje in Zwolle

Zoek je een bedrijfsuitje om nooit meer te vergeten? Kies dan voor deze Citygame in Zwolle, een avontuurlijke en unieke Citygame.

Teambuilding en competitie in één!

Ervaar de nieuwste Augmented Reality Technologie!

Speel met een onbeperkt aantal spelers tegelijk!

Groenekanseweg 246N, 3737 AL Utrecht