Citygame Rotterdam

Het leukste uitje in Rotterdam, de AR Citygame!

 

De AR Citygame is het leukste uitje van Rotterdam. Je zult de stad op een hele andere manier ervaren. Je gaat namelijk op pad met een Ipad met augmented reality en gadgets om zo opdrachten op te lossen. Samen met je collega’s, vrienden of familie doe je uitdagende opdrachten, los je raadsels op en kraak je codes. Beroof een bank of ga undercover in de Nederlandse drugswereld.

Jullie worden omgetoverd tot spionnen of bankovervallers. Lijkt dit jullie wel wat? Kies dan uit onze thema’s: La Casa de Papel, Undercover of From Russia with love.

Rotterdam is een geweldige locatie voor dit uitje. Tijdens de AR Citygame loop je een route door de binnenstad. Je kunt dus genieten van alle hotspots en architectuur van Rotterdam terwijl je met je team de uitdaging aangaat. Alleen door goed samen te werken kun je de opdrachten oplossen. Teamwork is dus extra belangrijk. Of het nu voor een bedrijfsuitje is of gewoon een uitje met vrienden of familie, de AR Citygame is altijd een uitdagende en leuke activiteit!

Is dit echt iets voor jullie? Zet dan nu de datum vast!

Lijkt Den Haag jullie toch leuker, dat kan. Ontdek welke locaties we bieden en kies de leukste uit!

 

Ontrafel geheimen in de stad Rotterdam

Met een GPS en iPad worden jij en je collega’s op pad gestuurd in Rotterdam. Werk samen met je collega’s, maar je kunt ze ook uitdagen en tegen elkaar strijden. Allerlei puzzels, raadsels en complotten zullen op je pad komen in deze Citygame.

Het meest toffe bedrijfsuitje in Rotterdam

Als je een bedrijfsuitje zoekt met avontuur, mysteries en beleving, dan ben je bij deze Citygame in Rotterdam aan het juiste adres.

Teambuilding en competitie in één!

Ervaar de nieuwste Augmented Reality Technologie!

Speel met een onbeperkt aantal spelers tegelijk!

Groenekanseweg 246N, 3737 AL Utrecht