Citygame Leiden

Het leukste uitje van Leiden, een AR Citygame!

 

Speel een AR Citygame in Leiden en ontdek de stad! Tijdens een Citygame loop je een route door de mooie binnenstad van Leiden terwijl je je bezighoud met het oplossen van een mysterie of het beroven van een bank. Wij toveren je om tot een spion, inclusief coole gadgets, of brengen je in contact met el Professor. Met behulp van een Ipad, gadgets en augmented reality gaan jullie geheime boodschappen achterhalen, opdrachten oplossen en vragen beantwoorden. Vormen jullie het beste team om dit aan te pakken?

Jullie kunnen uit drie thema’s kiezen:  La Casa de Papel, Undercover en From Russia with love.

Leiden is een hele gave stad om een van de Citygames te spelen. De kleine straatjes en mooie hofjes vormen het perfecte decor voor de games. Zo zie je de stad eens heel anders terwijl je steeds dichter bij de oplossing komt! Dit is het leukste bedrijfsuitje of uitje met vrienden en familie in Leiden.

Klinkt dit goed? Zet dan nu een datum vast!

 

De AR Citygame in Leiden is een van de meest unieke bedrijfsuitjes. Na de AR Citygame ken je de stad Leiden op een hele andere manier. Raadsels, puzzels en complotten; het is aan jou en je collega’s om deze op te lossen. Dit doe je op basis van een GPS en iPad. Plan nu je bedrijfsuitje in Leiden.

From Russia With Love in Leiden

De AR Citygame is geïnspireerd door de klassieker From Russia With Love. Daag elkaar uit en laat je hersenen kraken.

Een uniek bedrijfsuitje in Leiden

Daag jezelf en je collega’s uit met deze Citygame in Leiden. Complotten en puzzels oplossen op een unieke manier. Wanneer je nog nooit in aanraking bent gekomen met augmented reality dan is dit je kans.

Neem contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden zijn!

Teambuilding en competitie in één!

Ervaar de nieuwste Augmented Reality Technologie!

Speel met een onbeperkt aantal spelers tegelijk!

Groenekanseweg 246N, 3737 AL Utrecht