Citygame Haarlem

Het leukste uitje in Haarlem!

 

Ga aan de slag met de AR Citygame in Haarlem. Door deze combinatie van een escape room en een speurtocht worden jullie uitgedaagd en je creativiteit op de proef gesteld. Los complotten en puzzels op en verzamel zo veel mogelijk punten! Er zijn drie thema’s om uit te kiezen: From Russia with love, Undercover & La casa de papel.

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Of wil je juist graag aan de slag met vrienden of familie? De AR Citygames zijn leuk voor elke groep. Alleen door goed samen te werken kun je de opdrachten oplossen. Tijdens een AR Citygame in Haarlem lossen jullie raadsels, gecodeerde boodschappen en lastige vragen op. En dit alles terwijl je een route door de binnenstad heen volgt. Tijdens dit uitje leer je Haarlem eens heel anders kennen!

Sluit de dag af op een van de leuke terrasjes of in een goed restaurant. Klinkt dit nu als het perfecte bedrijfsuitje voor jou en je collega’s of als een activiteit waar jij en je vrienden graag mee aan de slag gaan? Reserveer dan nu gelijk jouw datum in Haarlem!

Toch niet van plan een van onze AR Citygames in Haarlem te spelen? Kies een van onze andere locaties.

Met een GPS en iPad door de stad Haarlem

De AR City game is een combinatie tussen een speurtocht en escape room, maar dan op een unieke wijze: je maakt kennis met augmented reality. Met een GPS en iPad word je op pad gestuurd door Haarlem. Los de raadsels op en kom dichter bij de uitkomst van het mysterie.

Plan je bedrijfsuitje in Haarlem

Deze City game is uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes. Kleine, maar ook grote groepen zijn van harte welkom. Alleen door samen te werken los je de de puzzels en vragen op. De AR Citygame is dus de perfecte activiteit voor teambuilding.

Teambuilding en competitie in één!

Ervaar de nieuwste Augmented Reality Technologie!

Speel met een onbeperkt aantal spelers tegelijk!

Groenekanseweg 246N, 3737 AL Utrecht