Citygame Groningen

Het leukste uitje in Groningen!

Speel de AR Citygame in Groningen en zie de binnenstad op een compleet andere wijze. Door middel van augmented reality en gadgets lossen jij en je team complotten, geheimen en codes op. Als jullie slim en creatief genoeg zijn ten minste.

Laat je hersens eens echt kraken tijdens een uitje! Speel een van onze AR Citygames in Groningen. We hebben drie thema’s: From Russia with love, La Casa de Papel en Undercover. Allemaal even spannend en uitdagend, voor ieder wat wils.

De binnenstad van Groningen is de perfecte omgeving voor dit uitje. Tijdens de AR Citygame zie je de mooiste plekjes van de stad doordat je een mooie route loopt. Toch zal je ook goed moeten concentreren, de opdrachten zijn niet altijd even makkelijk! Ga aan de slag met augmented reality opdrachten, hersenkrakers, raadsels, en gecodeerde boodschappen tijdens deze combinatie van een escape room en een speurtocht. Daarna kunnen jullie de winst vieren!

Klinkt dit nu als het perfecte bedrijfsuitje voor jou en je collega’s of als een activiteit waar jij en je vrienden graag mee aan de slag gaan? Reserveer dan nu gelijk jouw datum in Groningent!

Toch niet van plan een van onze AR Citygames in Groningen te spelen? Kies een van onze andere locaties.

Leer Groningen écht kennen

Op deze manier leer je Groningen écht kennen, maar ook op een andere manier. Je wordt meegenomen door de stad met een iPad en GPS, waarmee je de puzzels gaat oplossen.

AR City game als bedrijfsuitje in Groningen

De City game in Groningen is geschikt voor bedrijfsuitjes en vriendengroepen. Ga de uitdaging aan samen met jouw vrienden of collega’s. Neem contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Teambuilding en competitie in één!

Ervaar de nieuwste Augmented Reality Technologie!

Speel met een onbeperkt aantal spelers tegelijk!

Groenekanseweg 246N, 3737 AL Utrecht