Citygame Eindhoven

Het leukste uitje in Eindhoven!

 

De AR Citygame in Eindhoven is een van leukste bedrijfsuitjes van de regio. Bij deze Citygame maak je gebruik van Augmented Reality en neem je je collega’s mee door de stad Eindhoven. Er komt van alles aan bod; complotten, geheimen en code. Het is aan jullie om deze op te lossen.

Laat je hersens eens echt kraken tijdens een uitje! Speel een van onze AR Citygames in Eindhoven. We hebben drie thema’s: From Russia with love, La Casa de Papel en Undercover. Allemaal even spannend en uitdagend, voor ieder wat wils.

Laat je creativiteit eens los en gebruik het om moeilijke vraagstukken anders te bekijken. De binnenstad van Eindhoven is de perfecte omgeving voor dit uitje. Doordat je buiten loopt tijdens de AR Citygame zie je de mooiste plekjes van de stad. Toch zal je ook goed moeten opletten, je weet nooit wie de informatie doorspeelt! Ga aan de slag met augmented reality opdrachten, hersenkrakers, raadsels, en gecodeerde boodschappen tijdens deze combinatie van een escape room en een speurtocht in Eindhoven . Zijn jullie het beste team om deze uitdaging op te pakken?

Klinkt dit nu als het perfecte bedrijfsuitje voor jou en je collega’s? Of als een activiteit waar jij en je vrienden graag mee aan de slag gaan? Reserveer dan nu gelijk jouw datum in Eindhoven!

Toch niet van plan een van onze AR Citygames in Eindhoven te spelen? Kies een van onze andere locaties.

Maak kennis met augmented reality citygame in Eindhoven

Het kan nu ook in Eindhoven, kennis maken met augmented reality. De City game is voor vriendengroepen en is ook zeer geschikt als bedrijfsuitje.

Een avontuurlijk bedrijfsuitje in Eindhoven

Deze City game is gegarandeerd een belevenis voor jou en je collega’s. Kleine groepen, grote groepen, alles is mogelijk. Neem contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Teambuilding en competitie in één!

Ervaar de nieuwste Augmented Reality Technologie!

Speel met een onbeperkt aantal spelers tegelijk!

Groenekanseweg 246N, 3737 AL Utrecht