Citygame Den Haag

Het leukste uitje in Den Haag!

 

De AR Citygame in Den Haag is een van de meest unieke manieren om de stad te ontdekken. Deze Citygame maakt gebruik van Augmented Reality en neemt jou en je collega’s mee door de stad Den Haag. Het is aan jullie om complotten, theorieën en raadsels op te lossen. Het avontuur komt vanzelf!

Wrijf eens goed in je handen tijdens een uitje! Speel een van onze AR Citygames in Den Haag. We hebben drie thema’s: From Russia with love, La Casa de Papel en Undercover. Allemaal even spannend en uitdagend, voor ieder wat wils.

Word uitgedaagd en laat je hersenen eens echt kraken. De oude binnenstad van Den Haag is de perfecte omgeving voor dit uitje. Buig je net als veel politici op het binnenhof over vraagstukken. Alleen dan niet voor Nederland, maar voor bijvoorbeeld el Professor tijdens de La Casa de Papel Citygame.

Doordat je buiten loopt tijdens de AR Citygame zie je de mooiste plekjes van de stad. Toch zal je ook goed moeten concentreren, de opdrachten zijn niet te makkelijk. Ga aan de slag met augmented reality opdrachten, hersenkrakers, raadsels, en gecodeerde boodschappen tijdens deze combinatie van een escape room en een speurtocht in Den Haag.

Klinkt dit nu als het perfecte bedrijfsuitje voor jou en je collega’s? Of als een activiteit waar jij en je vrienden graag mee aan de slag gaan? Reserveer dan nu gelijk jouw datum in Den Haag!

Toch niet van plan een van onze AR Citygames in Den Haag te spelen? Kies een van onze andere locaties.

Een echt avontuur in Den Haag met de AR Citygame

Spanning en avontuur zijn twee grote pijlers in deze City game. Geen suffe opdrachten maar uitdagende opdrachten die jullie op moeten lossen. Het belooft een echt avontuur te worden.

AR Citygame als bedrijfsuitje in Den Haag

De AR City game kan goed als bedrijfsuitje of samen met jouw vrienden, met zowel grote als kleinere groepen. Doe het nog beter dan je voorgangers en ga de uitdaging aan. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Teambuilding en competitie in één!

Ervaar de nieuwste Augmented Reality Technologie!

Speel met een onbeperkt aantal spelers tegelijk!

Groenekanseweg 246N, 3737 AL Utrecht