Citygame Delft

Het leukste uitje in Delft!

 

De AR Citygame in Delft is een van de meest unieke bedrijfsuitjes van Nederland. Deze Citygame maakt gebruik van Augmented Reality en neemt jou en je collega’s mee door de stad Delft. Complotten, geheimen en codes komen aan bod en het is aan jullie om deze op te lossen. Het avontuur komt vanzelf!

Laat je hersens eens echt kraken tijdens een uitje! Speel een van onze AR Citygames in Delft. We hebben drie thema’s: From Russia with love, La Casa de Papel en Undercover. Allemaal even spannend en uitdagend.

Word uitgedaagd en laat je hersenen eens echt kraken. De oude binnenstad van Delft is de perfecte omgeving voor dit uitje. Doordat je buiten loopt tijdens de AR Citygame zie je alle hotspots voorbij komen.  Toch zal je ook goed moeten concentreren, de opdrachten lossen zichzelf immers niet op! Ga aan de slag met augmented reality opdrachten, foto opdrachten, gecodeerde brieven en raadsels tijdens deze combinatie van een escape room en een speurtocht in Delft. Sluit de dag af op een van de leuke terrasjes of in een goed restaurant.

Klinkt dit nu als het perfecte bedrijfsuitje voor jou en je collega’s? Of als een activiteit waar jij en je vrienden graag mee aan de slag gaan? Reserveer dan nu gelijk jouw datum in Delft!

Toch niet van plan een van onze AR Citygames in Delft te spelen? Kies een van onze andere locaties.

Beleef Delft met augmented reality citygame

Maak kennis met augmented reality door deze AR City game. Met een iPad en GPS nemen we je mee door Delft en word je echt uitgedaagd.

Bedrijfsuitje 3.0 in Delft

De AR City game is hét bedrijfsuitje 3.0, waarbij avontuur en beleving centraal staat. We hebben plek voor grote en kleine groepen. Neem contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Teambuilding en competitie in één!

Ervaar de nieuwste Augmented Reality Technologie!

Speel met een onbeperkt aantal spelers tegelijk!

Groenekanseweg 246N, 3737 AL Utrecht