Citygame Breda

Het leukste uitje in Breda!

Laat je hersens eens echt kraken tijdens een uitje! Speel een van onze AR Citygames in Breda.  Jij en je collega’s lossen spannende puzzels en complotten op. Het avontuur komt vanzelf! We hebben drie thema’s: From Russia with love, La Casa de Papel en Undercover. Allemaal even spannend en uitdagend, voor ieder wat wils.

De oude binnenstad van Breda is de perfecte omgeving voor dit uitje. Je ziet de mooiste plekken van Breda tijdens deze combinatie van een escape room en een speurtocht. Je zult je ook goed moeten concentreren, de opdrachten lossen zichzelf immers niet op! Speel augmented reality opdrachten, hersenkrakers, raadsels, en gecodeerde boodschappen. Sluit daarna de dag af op een van de leuke terrasjes of in een goed restaurant.

Klinkt dit nu als het perfecte bedrijfsuitje voor jou en je collega’s? Of als een activiteit waar jij en je vrienden graag mee aan de slag gaan? Reserveer dan nu gelijk jouw datum in Breda!

Toch niet van plan een van onze AR Citygames in Breda te spelen? Kies een van onze andere locaties.

Beleef een avontuur in Breda met de nieuwste technologie

Op basis van een iPad en GPS loodsen wij jou door Breda. Beleef het avontuur, ontrafel geheimen en complotten.

Een spannend en uitdagend bedrijfsuitje in Breda

Deze AR City game kun samen met jouw vrienden spelen, maar ook met collega’s als bedrijfsuitje in Breda. Zowel kleine als grote groepen zijn mogelijk. Neem contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Teambuilding en competitie in één!

Ervaar de nieuwste Augmented Reality Technologie!

Speel met een onbeperkt aantal spelers tegelijk!

Groenekanseweg 246N, 3737 AL Utrecht