Citygame Amersfoort

Het leukste uitje in Amersfoort!

 

Heb je een uitje met vrienden, familie of collega’s en wil je de stad Amersfoort op een andere manier leren kennen?
Dat kan met de AR Citygame, geïnspireerd op een van onze klassiekers: La casa de papel, From Russia with love en Undercover.  Samen met je collega’s, vrienden of familie los je puzzels en raadsels op door het centrum van Amersfoort. Maak kennis met Augmented Reality tijdens dit uitdagende uitje!

Amersfoort is een hele leuke locatie voor onze AR Citygames. In het prachtige historische centrum van Amersfoort valt genoeg te ontdekken tijdens een leuk uitje. Doordat onze AR Citygames een combinatie van een escape room en een speurtocht zijn, zijn jullie lekker buiten terwijl je uitdagende opdrachten oplost.

Alleen door samen te werken kun je de AR Citygames spelen. Teamwork is een must! Speel dit spel tijdens een bedrijfsuitje om aan teambuilding te werken. Of speel het met vrienden en pak na afloop een terrasje voor een leuke vriendendag!

 

Klinkt dit als het perfecte uitje voor jullie in Amersfoort? Zet dan jouw datum vast!

Toch in een andere stad spelen? Dat kan natuurlijk ook. Kijk bij onze andere locaties of jouw stad er bij zit, of neem contact met ons op!

Augmented reality in Amersfoort: de nieuwste technologieën

Tijdens de AR City game in Amersfoort krijg je een iPad en GPS om puzzels op te lossen. Augmented reality is een van de nieuwste technologieën van dit moment.

Het leukste idee voor een origineel bedrijfsuitje in Amersfoort!

Deze AR City game door het centrum van Amersfoort is voor vriendengroepen, personeelsuitjes, teamuitjes, bedrijfsuitjes en familiedagen. Of je nu met 5 of 100 man bent, alles kan. Boek nu deze city game als bedrijfsuitje en beleef de stad op een unieke manier. Om deze uitdagende game te spelen is samenwerken key. Het oplossen van verschillende complexe vragen in combinatie met augmented reality maakt dit een unieke ervaring.

Om dit bedrijfsuitje in Amersfoort compleet te maken met bijvoorbeeld een lekkere lunch, borrel of diner denken wij graag met u mee.

Klinkt dit goed? Neem dan contact met ons op!

Teambuilding en competitie in één!

Ervaar de nieuwste Augmented Reality Technologie!

Speel met een onbeperkt aantal spelers tegelijk tijdens dit bedrijfsuitje!

Groenekanseweg 246N, 3737 AL Utrecht