Arrangementen

Het redden van de wereld of het overvallen van een bank is een zware taak, daar krijg je honger van! Een lekker hapje eten voor of na jullie avontuur geeft extra energie. Bedenk alvast een tactiek voordat jullie op pad worden gestuurd of praat rustig na over jullie avontuur. Neem een kijkje tussen onze arrangementen voor een compleet verzorgde dag!

Wij bieden onze games ook aan in combinatie met verschillende inspirerende vergaderruimtes om de belangrijke zaken te bespreken alvorens er gespeeld kan worden! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of neem een kijkje bij onze vergaderarrangementen.

Willen jullie voor of na de Citygame nog een activiteit doen? Denk bijvoorbeeld aan een workshop, Escape Rooms of een rondvaart door de stad? Laat het ons vooral weten, we denken graag met u mee!

 

 

Citygame + Vergaderen

Wij verzorgen ook inspirerende vergaderruimtes om belangrijke zaken te bespreken voordat jullie de wereld moeten gaan redden! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Citygame + Eten & Drinken

Het redden van de wereld is een zware taak, daar krijg je honger van! Een lekker hapje eten voor of na jullie avontuur geeft extra energie. Praat rustig na over jullie avontuur of bedenk alvast een tactiek voordat jullie op pad worden gestuurd. Wij werken met verschillende restaurants op alle locaties. Lunch, Diner of Borrel, alles is mogelijk!

Citygame + VR Diner Game

Kies het meest geboekte uitje van dit moment. De VR Diner Game.

Heerlijk eten in combinatie met een gave VR Mini Escape Room.

Uitdagende puzzels waarbij samerwerken een must is!

Een lunch, borrel, diner of vergadering? Wij denken graag met u mee!

Boek je arrangement!