Ervaar de sensatie van jouw favoriete serie of kruip in de huid van een internationale spion!

Op zoek naar iets nieuws? Een spel vol teambuilding, spanning en avontuur? Speel dan onze Augmented Reality Citygames! Met ons nieuwste thema, gebaseerd op de hitserie La Casa de Papel, werk je nauw samen met de Professor en overval je als team de Spaanse Munt.

Onze AR-Citygames zijn een kruising tussen een escape room en een speurtocht, waarbij jullie gewapend met gadgets & een iPad op pad worden gestuurd om de missie te voltooien. Zowel La Casa de Papel als From Russia With Love zijn te spelen in elke stad in Nederland en België.

Strijd met meerdere teams tegen elkaar: Saboteer, speel vals en laat zien wie de opdracht het beste uit kan voeren! Ben jij klaar om met jouw team of groep deze uitdaging aan te gaan? Klik dan HIER om jouw datum veilig te stellen!

Het ultieme uitje voor elke groep!

De grote van uw gezelschap maakt niet uit, onze Citygame is geschikt voor groepen van 4 t/m 500+ personen.

Bovendien is onze Citygame uitstekend te combineren met een lunch, borrel, vergadering of diner! Kijk gerust eens bij onze arrangementen of te zien of jouw perfecte combinatie hier ook bij staat.

Augmented Reality brengt de stad tot leven!

Het is een ware rage, het immens populaire spelletje voor op de smartphone. Pokemon GO bracht de virtuele beestjes namelijk tot leven. Wij gebruiken deze toffe techniek niet om de beestjes te vangen, maar om op zoek te gaan naar geheime virtuele kluizen, of om informatie te ontvangen van levensechte hologrammen!

Met Augmented Reality is echt alles mogelijk, kijk maar eens naar het filmpje hieronder voor een voorproefje van de oneindige mogelijkheden.

Een onvergetelijk bedrijfsuitje, familie uitje of vrijgezellenfeestje!

Onze Citygame is te spelen met een onbeperkt aantal spelers en is geschikt voor iedereen! Jong of oud, het maakt niet uit. Iedereen wordt uitgedaagd in dit spannende avontuur!

Bekijk de AR City game impressie

Een uniek en actueel bedrijfsuitje!

Niets is leuker dan gezellig op stap te gaan met uw collega's. Verbaas elkaar met met jullie intelligentie. Is die collega met grote mond echt wel zo slim als hij/zij zegt?! Lach om elkaars hilarische oplossingen en strijd tegen elkaar om het beste team te worden. Onze Citygame zorgt niet alleen voor teambuilding maar geeft jullie ook de kans om de nieuwste Augmented Reality technologie te ervaren!

Niet alleen gebruiken wij de nieuwste technologie, maar ook ons verhaal zit vol actuele onderwerpen zoals bijvoorbeeld de hitserie La Casa de Papel, fake news, corruptie en de spanningen tussen Rusland en de Westerse wereld! Kortom een avontuur welke je nog lang bij zal blijven!

Speel met een onbeperkt aantal spelers tegelijk!

Het is soms lastig om een groepsuitje te vinden waarbij je allemaal tegelijkertijd bezig bent. Wij hebben de oplossing! Onze Citygames zijn zo ontworpen dat er een onbeperkt aantal spelers tegelijkertijd aan de slag kan en zo samen het avontuur kunnen aangaan!

Teambuilding en competitie in één!

Onze Citygame haalt het beste in uw team naar boven, maar soms ook het slechtste…. Onze raadsels en puzzels zorgen er voor dat iedereen moet samenwerken. Maar ook elkaar saboteren behoord tot de mogelijkheden! Battle tegen elkaar in spannende minigames, of leg verborgen bommen neer?

Ervaar de nieuwste Augmented Reality Technologie!

Augmented Reality laat je virtuele objecten of omgevingen zien in de “echte” wereld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het populaire spelletje: Pokemon GO. Waarbij er spontaan op straat virtuele figuren verschijnen. Wij combineren deze toffe techniek met uitdagende puzzels en escape-room-achtige missies!